سلام بر دوستان خوب دانشجو در مالزی

و به همه دوستان جدیدی که دارن از ایران میان به مالزی ، این پست تقریبا برای همه شما که میان به مالزی برای ادامه تحصیل فکر کنم مهم و مفید باشه .

توی این پست میخوام در مورد تشکیل پرونده دانشجویی در خارج از کشور ( مالزی ) بنویسم .

ببینید دوستان خوبم ، همه شما ، هر زمانی که به هر کشور خارجی میرید برای ادامه تحصیل ، میبایست در اولین فرصت ممکن به محض اینکه تکلیفتون روشن شد و دانشجو شدین ، برید و در سفارت ایران در اون کشور در قسمت دانشجویی تشکیل پرونده بدین .

در مالزی هم به همین صورت هست ، شما هر زمان که انشاءلله به مالزی اومدین و در دانشگاه و یا کالج مورد نظرتون ثبت نام کردین ، بعد از اینکه ویزای دانشجویی شما آماده و صادر شد ، به سفارت ایران در مالزی برید و برای تشکیل پرونده دانشجویی اقدام کنید .

فراموش نشه که داشتن پرونده دانشجویی در سفارت ایران در کشوری که شما توش درس میخونید ، جهت ارزیابی مدرک تحصیلی شما در وزارت علوم ایران جز موارد ضروری هست یعنی اینکه ، بدون داشتن پرونده دانشجویی در سفارت ، مدرک شما رو وزارت علوم در ایران ارزیابی نمیکنه و یا تائید نمیکنه ، پس تشکیل پرونده را جدی بگیرید .

و از طرفی میتونید از یکسری تسهیلات دانشجویی در سفارت ایران استفاده کنید ، مثلا گرفتن معرفی نامه برای تخفیف بلیط دانشجویی ، یا اینکه تائید و ترجمه چیز دیگه ای و یا تمدید پاسپورت به صورت رایگان و خیلی کار دیگه.

مثلا یکی از دوستان پاسپورتش گم شده بود و میخواست المثنی بگیره ، میبایست مبلغ 450 رینگیت به حساب واریز کنه ، یعنی به حساب سفارت ، ولی چون دانشجو بود و در سفارت هم پرونده دانشجویی داشت، گذرنامه رایگان گرفت ، این دوباره یک مزیت دیگر .

و این پرونده دانشجویی فقط تا زمانی که شما دانشجو باشید اعتبار داره ، و بعد از اتمام تحصیلتون اعتبار نداره و نمیتونید دیگه از تسهیلات و مزایای اون استفاده کنید ، هر چند همه بعد از تحصیل دیگه از اینجا میرن .

شرط تشکیل پرونده :

مهمترین شرط تشکیل پرونده دانشجویی در سفارت ایران در مالزی ، این هست که شما ویزای دانشجویی داشته باشید ، یعنی بعد از اینکه ویزای دانشجویی شما از طرف دانشگاه صادر شد ، میتونید برای تشکیل پرونده اقدام کنید .

مدارک مورد نیاز برای تشکیل پرونده دانشجویی در سفارت ایران :

۱- چهار قطعه عکس

۲- اصل و تصویر کارت پایان خدمت ( این مختص آقایان هست و فقط اونهایی که کارت دارند )

۳- اصل و تصویر شناسنامه ، اگر متاهل هستین ، و شناسنامه شما هم توضیحات داره ، از همه صفحات یکسری کپی ببرید .

۴- اصل و تصویر کارت ملی .

۵- اصل و تصویر پاسپورت ، برای گرفتن کپی از پاسپورت نیازی به کپی همه صفحات نیست ، فقط صفحه ای که ویزای دانشجوئیتون توش هست ، صفحه مشخصات فردی ، صفحه ای که آخرین مهر خروج از ایران توش خورده ، صفحه ای که آخرین مهر ورود به مالزی توش خورده .

۶- اصل گواهی اشتغال به تحصیل در دانشگاه ، فراموش نشود که برای گرفتن گواهی اشتغال به تحصیل به دانشگاه بگید که موارد زیر رو در گواهیتون بنویسه :

نام رشته تحصیلی ، مقطع تحصیلی ، طول دوره تحصیل ، تمام وقت و پاره وقت بودن دوره تحصیلتون هم توش نوشته شده باشه . دقت کنید که هر 6 ماه یکبار این گواهی را از دانشگاه بگیرید و ببرید تحویل سفارت بدین تا بذارند توی پروندتون .

۷- تکمیل پرسشنامه تشکیل پرونده دانشجویی

۸- تکمیل پرسشنامه مشخصات فردی

نکته : فرم پرسشنامه تشکیل پرونده دانشجویی و فرم پرسشنامه مشخصات فردی ، در سفارت موجود میباشد ولی برای سهولت کارتون من این 2 تا فرم رو در کادر زیر گذاشتم براتون که بتونید دانلود کنید و پر کنید و ضمیمه مدارکتون کنید .

یاران خوبم ،لطفا در قسمت نظرات که زیر همین پست هست سوال نپرسید و فقط نظرتون را بنویسید ، هر سوالی براتون پیش اومد ، از طریق ایمیل ارسال کنید ، چون در قسمت نظرات سوالها جواب داده نمیشه و این قسمت فقط برای نوشتن نظرهای خوب شما در مورد این پست هست که من بدونم این مطلب براتون مفید بوده یا نه.پیشاپیش از نظرهای گرمتون ممنونم

+/-
نوشتن نظر
نام:
ایمیل:
 
آدرس سایت:
عنوان:
 
+/- نظر ها
افزودن جدید
AD  - phD Student   |2012-03-01 23:56:35
Khoda pedareto biyamorze ke etelaatet kheili khub boud.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
کانال تلگرام

به کانال تلگرام ما بپیوندید 

اینجا را کلیک کنید 

t.me/MNeducationGroup


تماس با ما

     فرم مشاوره و ارزیابی رایگان 

      اینجا را کلیک کنید                

       شماره تماس مالزی

     0060172013700

      تلگرام-واتس آپ - وایبر

            ایمیل 

   irantomalezi@gmail.com

قبل از تماس فرم مشاوره را تکمیل و ارسال نمائید. شماره تماس مالزی در لاین وایبر و واتس آپ فعال میباشد.ساعات تماس با شماره مالزی هر روز 7 صبح الی 5 عصر به وقت ایران .

اطلاعات به روز مالزی در این سایت

 www.irantomalaysia.com

اطلاعات مشمولین سربازی
توصیه ها مهم از زبان میلاد
در خبرنامه سایت عضو شوید




Powered by WebGozar

 برای عضویت در خبر نامه نامتان را در مستطیل اول و ایمیلتان را در مستطیل دوم وارد کنید سپس روی مستطیل ارسال به خبر نامه کلیک کنید.بعد از عضویت در این خبر نامه ، هر زمان که مطلب جدیدی در سایت بنویسم و هر تغییر یا ویرایشی در نوشته های موجود بدهم از طریق سیستم خبرنامه به شما اطلاع میدهیم یعنی به ایمیلی که در بالا وارد میکنید ارسال میکنیم .